קונספט קולינרי

קונספט קולינרי

צוות המטבח דוגל באיכות ללא פשרות, טעמים מקומיים ויותר מכל, יצירתיות.
כל אלו יחדיו הופכים את האירוח לחוויה קולינרית מרשימה בפני האורחים, שלל של צבעים, ניחוחות וטעמים לאורך כל האירוע.
המנות בהשראת טעמי הים התיכון בדגש על גורמה ויוקרה שיהפוך את האירוע לחווית אוכל אמיתית.

השף דודו חודדה עתיר ניסיון בענף המסעדות האירועים, נחשב כאחד השפים הבולטים והצעירים בעולם הקולינריה הישראלית. בעברו ניצח על הצוות המוביל במסעדת הרברט סמואל בתל אביב, בניהולו של השף הדגול יונתן רושפלד.

אייקון זר פרחים
אירועים
אייקון מצלמה
אלבום תמונות
אייקון כדור דיסקו
מחלקת הפקות
אייקון מעטפה
צור קשר

לבדיקת תאריך פנוי
השאירו פרטים ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם!

לתאום פגישת יעוץ ללא עלות-
מלאו את הפרטים